Youtube
 

Wie zijn we?

Wie is Caser?

Caser is al meer dan 70 jaar actief in de Spaanse verzekeringssector en is inmiddels één van de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen van Spanje. De activiteiten zijn voornamelijk gericht op de klant, de kwaliteit van de diensten en de kracht van de distributielijnen.

Caser biedt verzekeringsoplossingen in alle domeinen: woon-, auto-, bedrijfs-, zorg- of levensverzekeringen en heeft als doel om de eenvoudigste en op de meest professionele manier dekking te bieden bij onvoorziene omstandigheden in het leven van mensen. Ervaring, ondersteuning, groei en het leveren van de juiste producten en diensten zijn de kernwaarden die Caser nastreeft, door een team dat is samengesteld en georganiseerd om haar ruime specialisatie in de verzekeringssector te verstevigen.

Wie is Achmea?

Achmea is de grootste verzekeringsmaatschappij in Nederland, met ruim 200 jaar ervaring op het gebied van onder andere zorg-, auto-, woon- en levensverzekeringen. Niet door alleen voor het noodzakelijke te zorgen, maar ook het beste voor de klant te doen. De kernwaarden van Achmea zijn het leveren van kwalitatieve en innoverende diensten en het tegemoet komen aan de behoeften van de klant. Achmea's filosofie is niet alleen gericht op het bieden van een goede prijs-kwaliteitverhouding, maar ook op de persoonlijke aandacht voor de klant.

Waarom samenwerking Caser Achmea?

Caser en Achmea maken deel uit van de Eurapco Alliance, een samenwerkingsverband van zeven onafhankelijke Europese verzekeringsmaatschappijen die samenwerken en hun kennis uitwisselen met als gezamenlijk doel: samen een meerwaarde creëren voor hun klanten.

Met die gedachten hebben Caser en Achmea hetzelfde doel gemeen: het welzijn en de bescherming van in Spanje wonende Nederlanders. De samenwerking tussen Caser en Achmea is bedoeld voor Nederlandstalige mensen die het hele jaar of een groot gedeelte daarvan in Spanje wonen.

Caser-Achmea biedt haar klanten bescherming op het gebied van Zorg en Gezondheid, Wonen en Auto, onder één gemeenschappelijke naam en gericht op de Nederlandstalige gemeenschap in Spanje. Met één simpel telefoontje staat er een professioneel team tot uw dienst dat elk probleem dat zich kan voordoen oplost.

  • Een offerte aanvragen

  • Should be Empty: