Evenementen

 

Marbella 4 days walking 2013


Caser en Achmea waren aanwezig bij de tweede editie van de Marbella4DaysWalking gehouden in October 2013 in Marbella, Málaga (Spanje). Meer dan 1.500 deelnemers, voornamelijk Nederlanders, deden mee aan deze editie. Het was een geweldige ervaring voor Caser en Achmea. Meer dan 500 deelnemers bezochten onze stand tijdens het evenement. Check de foto's en video's om te zien hoe gezellig het was!!!

fotos Marbella walking day 2013

marbella 4 days walking

 

Marbella 4 days walking 2012


Caser en Achmea waren aanwezig bij de tweede editie van de Marbella4DaysWalking gehouden in October 2012 in Marbella, Málaga (Spanje). Meer dan 1.500 deelnemers, voornamelijk Nederlanders, deden mee aan deze editie. Het was een geweldige ervaring voor Caser en Achmea. Meer dan 500 deelnemers bezochten onze stand tijdens het evenement. Check de foto's en video's om te zien hoe gezellig het was!!!

fotos Marbella walking day 2012

marbella 4 days walking

 

Sinterklaas 2012, in Spanje


Caser en Achmea demonstreerden opnieuw hun betrokkenheid bij de Nederlandse residenten in Spanje met het vieren van Sinterklaas in twee spaanse steden: Torremolinos (Málaga) en Madrid. Het feest werd gehouden in samenwerking met de Nederlandse School in Madrid (www.hdll.es), de Nederlandse School in Torremolinos (www.nscds.nl) en Adriaan, onze beroemde clown.

Wij zijn heel blij dat we de vreugde van kinderen en ouders konden delen en hopen er volgend jaar weer te zijn.

Check de foto's van het Sinterklaasfeest in Torremolinos!

Fotoalbum van het Sinterklaasfeest

sinterklaas 2012